Hightech Twente op Hannover Messe

Van 25 t/m 29 april 2016 vindt de Hannover Messe plaats, de grootse technologiebeurs ter wereld. Aan de beurs nemen circa 6.550 exposanten deel uit meer dan 60 landen.
Ook Twente is aanwezig op de Hannover Messe.

Twentse Highlights

  • Twente Branding is op de Hannover Messe aanwezig binnen de stand van Hightech Holland in hal twee. Onder andere TNO, 3TU en Center of Expertise presenteren zich hier. Ook het Solar Team Twente van Saxion en de Universiteit Twente toont hier de meest recente zonnewagen.
  • Op maandag 25 april beleven ruim 300 scholieren uit Twente een onvergetelijke inspiratie dag op de Hannover Messe, de grootste innovatie- en technologiebeurs van Europa. De Universiteit Twente organiseert in samenwerking met Scienceguide.nl, Saxion en verschillende partners een uniek programma voor leerlingen van 5/6 VWO en 4/5 HAVO. De leerlingen worden in Hannover ontvangen door Minister van Onderwijs Jet Bussemaker. Meer info.
  • Vanuit Twente wordt er op donderdag 28 april een busreis georganiseerd voor ondernemers en bestuurders richting de Hannover Messe. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
  • High Tech NL, Holland Instrumentation en Kennispark Twente bieden op dinsdag 26 april een compleet verzorgde ééndaagse VIP-busreis aan. Opstapplaats: Hengelo. Meld je hier aan.

Boost-partners Oost-Nederland

Onder het motto ‘Connecting the Dots’ worden de Oost-Nederlandse initiatieven met elkaar verbonden. Daarmee versterken zij elkaar en worden verschillende netwerken aan elkaar gekoppeld.
Bekijk hier het overzicht van activiteiten van de BOOST-partners. Het overzicht is ook te bekijken via de app: download de app Evenium ConnexMe, en gebruik de eventcode BOOSTHM.

Jaarlijks ontvangt de Hannover Messe ongeveer 220.000 bezoekers uit meer dan 90 landen.
De beurs biedt ondernemers een uitstekende kans om hun producten en diensten onder de aandacht te brengen van een enorme groep buitenlandse afnemers.

Tickets

Download hier GRATIS je ticket (let op: de code is automatisch gegenereerd en is klaar voor gebruik).

Op de plattegrond zie je waar de Twentse bedrijven staan. Deze plattegrond is ook ter plekke af te halen bij Twente Branding (hal twee).