Smartmaterials

De afgelopen tijd stonden bij Twente Branding in het teken van Smart Materials, een campagne waarin mooie en inspirerende verhalen over bijzondere materialen en toepassingen uit Twente zijn gedeeld. Verhalen over de innovaties van de Solar Boat Twente, de geurloze boerderij overall die een einde maakt aan het vele douchen en de producten van marktleider Humeca voor de behandeling van brandwonden. Naast deze verhalen zijn er nog een aantal nieuwe successen uit Twente verzameld op Twente.com/smartmaterials!

Dit jaar werd een kijkje in de wereld van de nanotechnologie, robotica, startups en creatieve technologie gegeven. Maar ook volgend jaar staan er bijzondere thema's op de agenda: medische technologie, launching customership, hightech systemen, robotica, duurzaamheid en smart materials.

Houd Twente.com dus in de gaten! Heb je zelf een mooi verhaal dat binnen een van de thema's past? Laat het dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.