Topparks Camperpark officieel geopend

Vrijdagavond 21 juni is op recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal 'Topparks camperpark' officieel geopend. Aan wethouder Evelien Zinkweg van de gemeente Oldenzaal de eer het park onder toeziend oog van Benno Brand, dagelijks bestuur Regio Twente, Bert Nellestijn van NKC en de initiatiefnemers Charles de Mönnink, André Postma en René Hampsink te openen.

Camperpark toevoeging Het Hulsbeek

Het Hulsbeek is al bijna 50 jaar een prachtig recreatiepark in Twente waar jong en oud van geniet. Waterpret, sportieve uitdagingen maar ook gewoon genieten van de schitterende natuurrijke omgeving. Ook toeristen weten dit park steeds vaker te vinden. Sinds april dit jaar is aan al dit moois het camperpark toegevoegd. Na jarenlange voorbereiding is in het paasweekeinde Topparks camperpark geopend. Het park heeft een oppervlakte van 1,5 hectare, een capaciteit van 50 camperplaatsen en is gelegen aan de westelijke rand van Het Hulsbeek aan de Reininksweg.

Duurzaam camperpark

Topparks ambieert een nieuwe generatie duurzame camperparken met respect voor natuur en milieu, van alle gemakken voorzien en gelegen in een schitterende omgeving. Op elke locatie bepaalt de camperaar de manier van recreëren. Deze kan kiezen voor rust en relaxen en wordt dan niet ongewild meegezogen in allerlei activiteiten. Op het park heerst rust, daarbuiten in de directe omgeving een scala aan mogelijkheden.

opening camperpark Hulsbeek

 

 Op de foto van links naar rechts
 Benno Brand, dagelijks bestuur Regio Twente en
 initiatiefnemers André Postma
 en René Hampsink.
 Bij de slagboom wethouder Evelien Zinkweg en in de camper initiatiefnemer Charles de Mönnik

 

Fotocredits: gemeente Oldenzaal