• Regio Twente is ontvlochten

    Op 8 juli 2021 is een nieuw samenwerkingsverband van de veertien Twentse gemeenten, met focus op het gebied van gezondheid gestart, bestaande uit: ...

    Lees meer...

Gelukkig bouwt talent aan de groene technologie regio Twente

Ben jij ook benieuwd naar de resultaten uit het jaar 2020 van de Regio Deal en de Agenda voor Twente? Wil jij weten hoe talent aankijkt tegen de kansen die Twente voor ze heeft? En heb je altijd al eens een kijkje achter de schermen willen hebben bij twee talentprojecten? Sluit dan aan bij ons online congres.

De Twente Board heeft twee belangrijke investeringsprogramma’s die naast elkaar draaien. De Regio Deal en de Agenda voor Twente. Met deze programma’s wordt gezamenlijk geïnvesteerd in de toekomst van een krachtige regio, volop potentie. Door gerichte investeringen draagt de Board bij aan de economische ontwikkeling van de regio. Niet alleen financieel, maar ook voor de brede welvaart.

Samen bouwen we aan de toekomst van Twente.

afbeelding bij artikel 20210503

Op donderdag 20 mei organiseren we een sessie waarin we jou bijpraten over de voortgang van de investeringsprogramma’s.
Tijdens dit online congres zoomen we in op de talentprojecten en krijg je verdieping van de deelnemers in de projecten zelf!
Want knappe koppen én gouden handen zijn cruciaal voor de oplossingen van de grote vraagstukken van deze tijd en voor de groei van de innovatieve maakindustrie.

Ben jij erbij?     Meld je dan nu aan

 

Na de sessie, gaan we verder in verschillende breakoutrooms.

Ben jij benieuwd naar de invulling hiervan? Check >>  https://twente.com/campus-cafe/talent-edition