• Een nieuw tijdperk van samenwerken

    Het samenwerkingsverband van de 14 Twentse gemeenten gaat verder onder de naam SamenTwente. Lees meer via...

    Lees meer...

Veilig Thuis Twente

Veilig Thuis is er voor advies en ondersteuning en het melden van huiselijk geweld en kindermishandeling. Voor jezelf, maar ook als je je zorgen maakt over de veiligheid van iemand anders kun je een beroep doen op Veilig Thuis; ook als professional. Of je nu vragen en vermoedens hebt, of het zeker weet. Je zorgen delen is een belangrijke eerste stap.

Veilig Thuis Twente (VTT) is er voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met huiselijk geweld en kindermishandeling.
Samen met betrokkenen werkt Veilig Thuis Twente aan een veilig thuis voor iedereen, een thuis waarin iedereen zich veilig en beschermd voelt.
Want geweld in huis kan niet; het is schadelijk voor alle betrokkenen. Veilig Thuis Twente vindt dat iedereen, jong of oud, veilig moet kunnen opgroeien, moet kunnen leven en oud moet kunnen worden in hun eigen huis.

Als je zelf slachtoffer bent, als iemand anders (misschien) slachtoffer is of als je zelf geweld gebruikt. Het kan gaan om allerlei vormen van geweld in de relationele sfeer. Huiselijk geweld komt voor op alle leeftijden en in alle culturen. Ben jij slachtoffer, dan ben je niet de enige.

Wil je meer weten over wat Veilig Thuis Twente voor jou kan betekenen? Kijk dan op de website van VTT