• Een nieuw tijdperk van samenwerken

    Het samenwerkingsverband van de 14 Twentse gemeenten gaat verder onder de naam SamenTwente. Lees meer via...

    Lees meer...

Het Rutbeek - Enschede

Het Rutbeek is een onvergetelijk recreatiepark nabij de grootste stad van Twente, vol spetterende waterpret, sportieve uitspattingen een indrukwekkende natuur en de meest fantastische evenementen.

Voormalige weilanden en oude ontginningsgebieden zijn in de jaren zeventig omgetoverd tot een schitterend recreatieterrein. Bos en natuurgebieden afgewisseld met een 34 ha. grote waterpartij met 5 stranden en ligweiden met speeltoestellen. Evenementen terreinen, 4 ruime parkeerterreinen en voldoende verharde fiets- en wandelpaden.

Het Rutbeek is bij uitstek geschikt voor evenementen. Ga maar na: een gevarieerd terrein met ruimte voor maximaal 50.000 bezoekers, uitstekende faciliteiten (ook op organisatorisch gebied), goede bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid.

Mede door de indeling met onder andere een grote zwemvijver en twee evenementenweiden is het park een ideale locatie voor een breed scala van evenementen. Uiteenlopend van grootschalige popconcerten tot sportevenementen, van bedrijfsfeesten vol verrassende items tot intieme festivals. Het Rutbeek heeft zó veel in huis, dat je op bijna elke vraag een Ja! mag verwachten.

klimbos