• Een nieuw tijdperk van samenwerken

    Het samenwerkingsverband van de 14 Twentse gemeenten gaat verder onder de naam SamenTwente. Lees meer via...

    Lees meer...

Paardrijnetwerk

Paardrijden

Of je nu in je eentje op pad gaat, of met vrienden of vriendinnen, het Paardrijnetwerk Twente brengt je via de mooiste routes op de mooiste plekken. Ze zijn in kaart gebracht door liefhebbers, die lang getwijfeld hebben of ze ze wel wilden delen. Want sommige plekken zijn zo uniek dat je ze het liefst voor jezelf houdt. Bezoek ze en je snapt waarom!

Themaroutes

Weet je wat nou het mooie is? Het wordt alleen maar mooier! Want we blijven bezig met het bedenken van nieuwe routes. Eentje die we alvast móeten vermelden, is de TwenteTrail. Deze meerdaagse thematocht is een selectie van en voor liefhebbers en voert je over de mooiste paardrijroutes in Twente. Een prachtige kans om de band met je paard nog verder te verstevigen! (En even te denken aan de woorden van de Engelse schrijver Robert Smith Surtees zei: "Er is geen dieper geheim dan tussen een ruiter en zijn paard.")

Nieuw: routes voor ruiters en koetsen!

De komende jaren gaan we meer routes opnemen die exclusief voor ruiters zijn.
Ook voor koetsiers hebben we goed nieuws: sinds 2018 zijn verschillende routes in Losser, Oldenzaal en Enschede toegankelijk gemaakt voor koetsen.

Paardrijnetwerk 800px