Traineeship Twentse Overheid

Binnen de Twentse overheid ligt een geweldige uitdaging op je te wachten als je (onlangs) WO afgestudeerd bent (maximaal twee jaar geleden) of dat binnenkort zal zijn. Namelijk een unieke en veelzijdige functie van trainee: een prachtbaan die je twee jaar lang de mogelijkheid biedt om in de keuken te kijken bij diverse Twentse overheidsorganisaties.

In twee jaar, drie uitdagende projecten

Trainees worden aangesteld voor een periode van twee jaar. In deze twee jaar voeren alle trainees drie uitdagende projecten, van elk acht maanden, uit.
De projecten worden uitgevoerd bij de deelnemende Twentse overheden. Daarnaast werken de trainees intensief samen.  Zo kunnen de trainees vanuit een gezamenlijk, overkoepelend project, worden ingevlogen als flying trainees binnen verschillende organisaties en gaan ze samen op bezoek en aan het werk bij inspirerende organisaties in de omgeving.

Werken, leren en persoonlijke ontwikkeling

De trainees worden ondergedompeld in een combinatie van werken, leren en persoonlijke ontwikkeling. In de praktijk komt dit neer op een volledige werkweek. Daarvan worden vier dagen besteed aan de inhoudelijke opdracht bij de opdrachtgever en één dag per week wordt besteed aan opleiding, ontwikkeling en de gezamenlijke projecten

Op dit moment nemen 22 aangesloten overheidsinstanties deel. Alle veertien Twentse gemeenten, Waterschap Vechtstromen, Gemeentelijk Belastingkantoor Twente, Veiligheidsregio Twente, SWB Midden Twente, Omgevingsdienst Twente, Stadsbank Oost Nederland, Provincie Overijssel en Regio Twente.

Traineeship Twentse Overheid.

Het Traineeship Twentse Overheid is een buitenkans en een geweldige leerschool, door de combinatie van een volwassen baan en een intensief leertraject.
Een prachtige kans, voor de trainee én voor de deelnemende organisaties. Grijp ‘m ook!

 

Kijk voor meer informatie op de website van Twentse Kracht/traineeship


 

Traineeship 2019 – 2021

We zijn weer op zoek naar trainees voor de periode september 2019 – september 2021.
Ben jij  geïnteresseerd in een traineeship bij de Twentse Overheid?

Ben jij bijna, of net, WO of HBO afgestudeerd (maximaal twee jaar geleden) en op zoek naar een uitdagende job? Dan ligt er binnen de Twentse Overheid een geweldige uitdaging op jou te wachten!

De unieke en veelzijdige functie van trainee bij de Twentse Overheid:
een prachtbaan die jou twee jaar lang de mogelijkheid biedt om in de keuken te kijken bij diverse Twentse overheidsorganisaties, in een unieke combinatie van werken, leren en persoonlijke ontwikkeling!

trainee worden vacature

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom trainee worden bij Traineeship Twentse Overheid? Onze trainees vertellen je waarom...

Meer informatie over het traineeship 2019 - 2021 vind je op de pagina trainee worden op de websiteTwentse Kracht