Een baan bij Regio Twente betekent werken in een omgeving met ruimte voor gedreven en ondernemende professionals.
Onze organisatie heeft ongeveer 600 medewerkers. Regio Twente biedt goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Binnen Regio Twente speelt ieder zijn eigen, belangrijke rol en daarbij is altijd plaats voor het ontwikkelen van het eigen talent. Op zowel MBO, HBO- als academisch niveau in onder meer de studierichtingen geneeskunde, bestuurskunde, mobiliteit, financieel, communicatie en HRM. En in vakinhoudelijke banen zoals jeugdarts, consultatiebureau assistent, inspecteur kinderdagverblijven en sociaal verpleegkundige tot meer beleidsmatige en leidinggevende functies zoals adviseur mobiliteit, intern adviseur en teamleider.

Reageren op onderstaande vacature(s) kan via de link of het genoteerde e-mailadres in de desbetreffende vacature(s).

 

Actuele vacatures 

 

Jeugdartsen 0-18

“Mede mogelijk gemaakt door jou”.
Een strateeg, verbinder en kartrekker. In staat om vanuit een visie op de organisatie advies te geven over ontwikkelingen die Regio Twente versterken. Ben jij dé organisatieadviseur die zich hierin herkent?

De jeugd gezond houden! Daar wil jij je als professional voor inzetten. Jouw adequate optreden valt op. Je weet snel de vereiste informatie te vinden om vervolgens ook toe te passen. Door preventie, vroeg signaleren, adviseren en behandelen, zorg jij ervoor dat ouders en kinderen vanaf het eerste contactmoment in hun eigen kracht worden gezet. Door met een brede blik naar een kind kijken, maak jij het verschil.

Dit is het type jeugdarts dat wij zoeken voor de Jeugdgezondheidszorg. Iemand die op integere, oprechte en betrokken wijze zorg verleent. In de spreekkamer stel jij je op naast ouders en kinderen. Zij kunnen op jou rekenen en je collega’s ook. Je signaleert en anticipeert op gezondheidsbedreigingen in de (directe) leefomgeving van kind en gezin. Daarnaast werk je vraaggericht en streef je naar empowerment van ouders, maar je gaat indien dit noodzakelijk is ook een stap verder.

Ben je leergierig, enthousiast en hou je van aanpakken? Ben je flexibel en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken? Heb je goede kennis van en affiniteit met social media? Schrijf je makkelijk en ben je klaar voor een paar uitdagende klussen?
Dan is deze stage echt wat voor jou. Je komt in een team met een hoog werktempo, waar geen enkele dag hetzelfde is. Kortom, het is echt een stage in de praktijk.