Een baan bij Regio Twente betekent werken in een omgeving met ruimte voor gedreven en ondernemende professionals.
Onze organisatie heeft ongeveer 600 medewerkers. Regio Twente biedt goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Binnen Regio Twente speelt ieder zijn eigen, belangrijke rol en daarbij is altijd plaats voor het ontwikkelen van het eigen talent. Op zowel MBO, HBO- als academisch niveau in onder meer de studierichtingen geneeskunde, bestuurskunde, mobiliteit, financieel, communicatie en HRM. En in vakinhoudelijke banen zoals jeugdarts, consultatiebureau assistent, inspecteur kinderdagverblijven en sociaal verpleegkundige tot meer beleidsmatige en leidinggevende functies zoals adviseur mobiliteit, intern adviseur en teamleider.

Reageren op onderstaande vacature(s) kan via de link of het genoteerde e-mailadres in de desbetreffende vacature(s).

 

Actuele vacatures 

 

Jeugdartsen 0-18

Heb jij affiniteit met de problematiek van huiselijk geweld en kindermishandeling? Kan je outreachend werken, met cliƫnten die (vooralsnog) geen hulpvraag hebben. Kan je zeer goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Heb jij affiniteit met de problematiek van huiselijk geweld en kindermishandeling? Kan je outreachend werken, met cliƫnten die (vooralsnog) geen hulpvraag hebben. Kan je zeer goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Zelfverzekerd en met hart voor kinderen stap je onaangekondigd binnen bij een kinderdagverblijf, een gastouder of welke andere vorm van kinderopvang dan ook. Je observeert, luistert en overziet de situatie. Vervolgens vorm je snel maar objectief een oordeel over de wijze waarop de eisen, zoals gesteld in de wet, worden nageleefd. Jouw doel is om goede kwaliteit binnen de kinderopvang bevorderen. Hierin ben je hard op de inhoud maar zacht op de relatie. In gesprek met de houder en de gemeente weet je ook minder leuke boodschappen goed over te brengen. Dit is de inspecteur kinderopvang die wij zoeken!

Kennispunt Twente ontwikkelt en voert in samenhang diverse monitors en onderzoeken op het vlak van arbeidsmarkt, regionale economie en (inwoner)participatie uit. Het gaat onder meer om de Twente Index, de arbeidsmarktmonitor, evaluatie van sociaaleconomische structuurversterking en inwonerpanels.

Ben jij een ervaren projectleider en weet je tegelijkertijd functioneel beheer goed vorm te geven? Gaat je hart sneller kloppen van IT/I&A? Zie je jezelf als een resultaatgerichte projectleider en tegelijkertijd als een functioneel beheerder? Ben jij iemand die overzicht weet te houden op de projectvoortgang, bijstuurt waar nodig en makkelijk communiceert op verschillende niveaus? Je kunt goed omgaan met weerstand, bent inventief en stressbestendig. Lees dan vooral verder!

Ben je leergierig, enthousiast en hou je van aanpakken? Ben je flexibel en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken? Heb je goede kennis van en affiniteit met social media? Schrijf je makkelijk en ben je klaar voor een paar uitdagende klussen?
Dan is deze stage echt wat voor jou. Je komt in een team met een hoog werktempo, waar geen enkele dag hetzelfde is. Kortom, het is echt een stage in de praktijk.